dimecres, 6 de setembre del 2023

🌟 Benvinguts al Nou Curs Escolar! 📚


L'Associació de Pares, Mares i Famílies (AMPA) de l'Escola Ignasi Iglesias us dona la benvinguda a aquest emocionant nou començament! Desitgem un excel·lent inici de curs a tots els nostres petits estudiants.

💫 Tots els inicis són una oportunitat per créixer, aprendre i descobrir. Amb alegria i il·lusió, encarem aquest nou curs amb l'esperança de moments meravellosos i èxits educatius per a tots els nostres fills.

💪 Si voleu ser part activa de l'AMPA, col·laborar en projectes emocionants i contribuir al creixement de la nostra comunitat escolar, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant WhatsApp. Estarem encantats d'informar-vos de la propera reunió i com podeu unir-vos a nosaltres.

La vostra participació fa la diferència! 💫 Unim forces per crear un entorn escolar enriquidor i positiu per als nostres fills. Cada aportació és important i valorada.

Afrontem aquest nou curs amb determinació i esperança, i estem segurs que junts farem grans coses. Mantingueu-vos atents per a més actualitzacions i emocionants esdeveniments a la nostra escola.

📞 Poseu-vos en contacte amb nosaltres via WhatsApp per ser part de l'aventura de l'AMPA i fer una diferència real! Estem aquí per a vosaltres!

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada