dilluns, 18 de juliol del 2022

Quota AMPA curs 2022/2023

 Benvolgudes famílies,                                                      

A continuació us detallem la informació per fer-se soci d’AMPA aquest curs 2022/2023.

La quota és de 20 € per família (no per alumne). Per formalitzar la inscripció cal omplir el següent formulari i adjuntar el comprovant del pagament (sigui una foto o escanejat).

Teniu temps fins el 1 de setembre.

Enllaç al formulari: https://forms.gle/fqjzJxHPim7cTT4K9


Ser soci d'AMPA és molt important ja que amb la vostra col·laboració podem fer millores o aportar material nou per l'escola. A més, com a socis d'AMPA us podreu acollir a preus més econòmics en les activitats i serveis que ofereix l'AMPA (com l'acollida, extrescolars, roba, festes…). Estem treballant per poder oferir-vos més avantatges com a socis.


Recordeu que per rebre les comunicacions d'AMPA via Whatsapp cal afegir el número del mòbil d'AMPA (717712992) als vostres contactes del mòbil i enviar-nos un missatge amb el nom + curs que farà el vostre fill/a.

Si ja rebeu comunicacions, no cal que feu aquest procés.

Avui heu rebut un missatge informant que esteu dins un grup de difusió (exemple: "reps aquest missatge perquè estàs al grup de difusió de 2n). Si teniu més d'un fill/a a l'escola i només heu rebut missatge d'un grup, envieu un missatge a AMPA per afegir-vos al grup corresponent.

*És molt important que tinguem a cada alumne al seu grup, ja que a vegades enviem un missatge a un grup en concret.


L’AMPA necesita més que mai membres actius per poder dur a terme tota la tasca que fem. Si estàs interessat/da en participar com a membre actiu, envia'ns un WhatsApp i t'informarem de la data de la propera reunió. Tots som i fem escola!

 

AMPA Escola Ignasi Iglesias

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada