dimarts, 15 de setembre de 2015

INFORMACIO AMPA

Hola famílies!!
Ja hem tornat a escola i esperem que els hi hagi anat molt be als vostres peques, ara toca reprendre rutines i fer feina.
Com molts ja sabeu s’ha establert una nova junta dels membres de l’AMPA en la qual el 80% som nous, però amb moltes ganes i iniciativa, farem la feina nosaltres, però necessitem el vostre recolzament per millorar junts els records que els hi quedaran als nostres infants del pas per primària.
Us passem la llista de components amb el curs que fan els seus fills perquè podeu parlar amb qualsevol de nosaltres per qualsevol tema.
L’horari d’atenció a l AMPA es manté el d anys anteriors
Dilluns i Dimecres
9:15 - 10:00
Dimarts i Dijous
16:45 - 17:30
Fes-te'n SOCI!! Tindràs tots els avantatges i ajudaràs a que podem fer moltes coses per els nens i famílies com festes, col·laboracions i ajuts a l escola, son 20€ nomes un cop l’any per família.
Tots contem!!
Us recordem el compte
2100 0944 62 0100333435
No oblideu posar nom del nen curs i concepte.
Recordar que per fer extraescolars es obligatori ser soci de l’AMPA, no per que ens agradi sinó perquè l’AMPA paga una assegurança extra per a que estiguem mes tranquils.
Parlant d’extraescolars recordeu REUNIO EXTRAESCOLARS EL DILLUNS 21 DE SETEMBRE 16:45
Veniu! Hi ha novetats importants que us poden agradar mooolt! I recordeu que hi ha un monitor que s'encarregarà dels nens de forma gratuita mentre estem a la reunió.
Gaudiu!

Cap comentari:

Publica un comentari