diumenge, 13 de setembre del 2015

Families de P3, benvingudes!!!

Com que algunes famílies sou noves, us volem explicar algunes coses que us poden ser útils, però no patiu que a la reunió  de setembre/octubre a la que us convoqui l’escola, l’AMPA assistirà per resoldre els dubtes o neguits que pugueu tenir.

Us avancem alguns temes que potser us preocupen:

Compra de roba escolar amb el logo de l’escola (xandall, samarretes, pantalo curt...) – Les podeu recollir a  l’AMPA , els horaris de recollida seran els de apertura del AMPA, prèviament heu de fer ingrès o transferència al banc a la compta del AMPA de l'import del que voleu adquirir (soci o no soci) i portar el justificant per recollir-ho.

Extraescolars – En breu rebreu tota la informació, i trobareu al blog la informació actualitzada, de les extraescolars que organitza l’AMPA.  NOVETATS I VARIETAT

Entenem que els nens i nenes són encara petits i us hem reservat places per tal que durant el mes de setembre valoreu si els voleu o no apuntar, les extraescolars comencen a l'octubre.

Llençol menjador – Ho hem aconseguit!!! Estaran a la vostre disposició el primer dia d’escola a l’AMPA amb el mateix procediment que la roba. 

En lloc de cosir, feu-li un dibuixet per que identifiquin el seu llitet!

Quota de soci de l’AMPA – S’ha de fer un ingrés al setembre al número de compte de l’AMPA. Són 20 € anuals per família, junts podem fer molt per els nostres fills.

(Cta: 2100 0944 62 0100333435 indicar concepte (Ex:CUOTA SOCI) nom/s del nen/s i curs/os)

En breu tindrem també la difusió via Whatsapp! estigueu atents al movil.

Esperem que això resolgui alguns dels vostres dubtes.

BENVINGUTS A L’ESCOLA!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada