diumenge, 10 de maig del 2015

CARTA AMPA-ESCOLA A LES FAMÍLIES

Bona tarda famílies.

Tal i com es va publicar en la revista online de la nostra escola, i per aquells que no hàgiu tingut accés, a continuació us exposem el text integre de la mateixa.

Estimades famílies:
Ens adrecem a vosaltres, tant l’escola com l’AMPA, mitjançant aquest comunicat conjunt per exposar-vos la situació que s’esdevindrà el curs vinent a la nostra AMPA.
Part de la junta actual, ha assolit els seus compromisos personals, tant amb l’escola com amb l’AMPA i després de 5 cursos, decideixen plegar, per així donar pas a persones amb una nova empenta i noves idees.
Donat aquest fet, l’AMPA quedarà sota mínims i serà molt difícil garantir el correcte desenvolupament de tot allò que es duu a terme des de l’entitat de cara al pròxim curs.
Només com a exemple, des d’acollida, llibres, roba, passant per extraescolars, així com la important tasca de representació a les comissions i consell escolar.
Tots plegats hem de fer una reflexió, i decidir si volem o no que una gran escola com la nostra visqui aquesta complicada situació, que de ben segur trastocarà el correcte desenvolupament del curs, tant pels petits, com per als pares.
Per tot això, aquest és el moment en el qual demanem la vostra col·laboració amb l’AMPA per tal de poder constituir una junta amb prou membres per a poder desenvolupar totes les tasques relacionades amb l’entitat, així com per dur a terme una gran col·laboració amb l’escola.
Necessitem pares compromesos amb els valors d’escola i amb empenta per continuar aquest gran projecte que és al cap i a la fi, un important projecte comú per a pares i fills, que ha de reeixir en la correcta educació dels més petits.
Aquells pares que vulguin col·laborar, tindran el suport dels membres sortints de la junta en tot allò en el que necessitin ser assessorats i per resoldre els dubtes que puguin tenir, durant el primer curs de funcionament de la nova junta.
Si esteu interessats a formar part de la gran tasca de tirar endavant un grup de representació de pares ben potent, contacteu amb l’AMPA abans del pròxim 29 de Maig, per poder fer així un bon traspàs d'informacions de cara al curs vinent.
No ho dubteu i fem-ho tots plegats possible!

Gràcies.
Signants:
AMPA ESCOLA IGNASI IGLESIAS                                                            ESCOLA IGNASI IGLESIAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada