dilluns, 3 de febrer del 2014

EXTRA CAFÉS EN FAMÍLIA

Bon dia Famílies!!!
Els cafès en Família ja estan en marxa!!!!
S'apropa el Carnestoltes i què millor que estrenar aquest nou espai per idear i elaborar un Rei Carnestoltes  perque el puguin gaudir els nostres fills i filles.
Però no ens oblidem ni de les classes ni de les Famílies, i per tal que ens emportem un bon record de la festa, realitzarem un fotocol a on tota la familia i els amics ens podrem fer fotos.
Però per a poder-ho fer necessitarem la vostra col•laboració!!!
Us agrairíem que ens féssiu arribar a l’AMPA: corbates, samarretes de colors, bufandes, cinturons, collarets, pulseres.... tot allò que tingueu per casa i no feu servir o ho voleu llençar i creieu que pot ser divertit que el nostre Rei Carnestoltes ho porti posat!!!
Per a fer el fotocol necessitem moltes màscares, de diferents mides, colors... per aquest motiu us convidem a fer un taller en família de màscares.

Tant les màscares com el material ens ho poder feu arribar al despatx de l’AMPA, dilluns i dimecres en horari de matí i dimarts i dijous en horari de tarda. Si aquest horari no us va bé, ho podeu deixar de forma excepcional a consergeria.
Són tantes les ganes que tenim que el Rei Carnestoltes surti a ballar, que malgrat que aquest dijuos no hi havia cafè programat, l'escola ens torna a cedir l'espai per a que ens posem a treballar i fer volar la nostra imaginació!!!

Així doncs, us hi esperem a tots i a totes aquest dijous 6 de febrer de 15 a 16:20 a l'aula de ciències!!!!

Moltes gràcies per la vostra col•laboració i ens veiem als

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada