divendres, 10 de gener del 2014

CAFÈS EN FAMÍLIA


CAFÈS EN FAMÍLIA                     
Benvolgudes famílies, Bon any!!!
Desprès d’una pausa per menjar torrons, l’AMPA ja torna a estar aquí carregada d’energia per emprendre noves activitats durant aquest 2014.
Hi ha qui quan comença l’any es proposa anar al gimnàs, altres deixar de fumar, altres menjar més sa... Nosaltres com a objectiu d’any nou volem engegar una nova activitat, els “Cafès en família”, un espai on, al voltant d’una taula i prenent un cafè o realitzant algun tipus d’activitat manual, puguem conversar sobre els temes de l’escola  i de l’educació dels nostres fills i filles, que ens agradaria millorar, que ens neguitegen i també, perquè no,  dels que ens agraden.
Un espai de diàleg i de trobada entre l’AMPA, les famílies i l’escola a on realitzarem activitats (preparació de carnestoltes, tallers ...) i xerrades. Ens agradaria que aquest fos un espai que el construíssim entre tots, per aquest motiu ens podeu fer arribar les vostres propostes de tallers o temes de xerrades via correu electrònic, ampaignasiglesias@gmail.com especificant en l’assumpte “Cafès en família” o bé deixar la vostre suggeriment a la nostra bústia.
Per tal de poder començar, l’escola ens ha cedit l’espai de ciències un dijous cada quinze dies . Durant aquest segon trimestre els cafès en famílies es realitzaran en les següents dates:
Gener: 16 i 30
Febrer: 13 i 27
Març: 13 i 27
Abril: 10
Horari de 15 a 16:30h
Durant aquest segon trimestre l’horari determinat ha estat l’horari escolar de tarda dels nostres fills i filles, això no vol dir que aquest sigui l’horari fixe. Si hi ha moltes famílies que ens comuniquen que els hi agradaria assistir però que no poden degut a l’horari, de cara al següent trimestre podríem mirar de realitzar-lo en horari de 16.30 a 18h.
L’activitat és gratuïta, però, per tal de poder participar heu de ser socis de l’AMPA.
Així que... fem un cafè en família?
Ens veiem el proper dijous 16 de gener a les 15h al local de l’AMPA, US HI ESPEREM!!!!!!

AMPA Escola Ignasi Iglesias.
Cornellà de Llobregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada